Over het wijnhuis
Opgericht in 2008 door Sandra De Giusti en nu geleid door haar drie zonen, Simone, Alessio en Fabio Cecchetto, combineert Terre di Rai vier generaties wijnbouwervaring met een eigentijdse aanpak. Het wijnhuis is gevestigd in San Polo di Piave (Treviso) en Azzano Decimo (Pordenone), en produceert wijnen die het karakter van de regio weerspiegelen. Ze werken nauw samen met meer dan 150 druiventelers in Veneto en Friuli, met een team van agronomen en oenologen die zorgen voor optimale druivenkwaliteit en een nauwkeurige vinificatie.
Vinificatie
Maceratie voor 25-30 dagen onder gecontroleerde temperatuur in RVS tanks.
Geur
In de neus aroma's van rood en donker fruit en hints van balsamico.
Smaak
De wijn is zacht, rond en zwoel vol aroma's van gestoofd fruit.
Land: | Italië |
Regio | Veneto |
Subregio/Classificatie: | nvt |
Wijnhuis: | Terre di Rai |
Wijnsoort: | |
Druivenras: | Blend van verschillende druiven |
Alcoholpercentage: | 12.5% |
Inhoud: | 75cl |
Serveertemperatuur: | 16-18 graden |
Afsluiting: | Kurk |