Over het wijnhuis
Opgericht in 2008 door Sandra De Giusti en nu geleid door haar drie zonen, Simone, Alessio en Fabio Cecchetto, combineert Terre di Rai vier generaties wijnbouwervaring met een eigentijdse aanpak. Het wijnhuis is gevestigd in San Polo di Piave (Treviso) en Azzano Decimo (Pordenone), en produceert wijnen die het karakter van de regio weerspiegelen. Ze werken nauw samen met meer dan 150 druiventelers in Veneto en Friuli, met een team van agronomen en oenologen die zorgen voor optimale druivenkwaliteit en een nauwkeurige vinificatie.
Wijngaard & Regio
De wijnen komen uit IGT Trevenezie
Vinificatie
Maceratie voor 25-30 dagen onder gecontroleerde temperatuur in RVS tanks.
Geur
In de neus aroma's van aardbeien, frambozen en bosbessen.
Smaak
De wijn is rond en zacht met een fruitige smaak en afdronk.
Serveren bij
De wijn is uitermate geschikt als bbq wijn, bij gegrilde gerechten en kazen.
Land: | Italië |
Regio | IGT Trevenezie |
Subregio/Classificatie: | nvt |
Wijnhuis: | Terre di Rai |
Wijnsoort: | Rode Wijn |
Druivenras: | |
Alcoholpercentage: | 12.5% |
Inhoud: | 75cl |
Serveertemperatuur: | 16-18 graden |
Afsluiting: | Kurk |